Part 3: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum… 🙂 (Previous Entry, click – Part 2: Musim Panas di Seoul..) Baru nak share. Haha.. Layan je la kay.. 🙂 Hari ketiga di Seoul dimulakan dengan perjalanan yang kira panjang juga la.. Ke Pulau Nami kita!! Yeah! Sekian untuk hari ketiga aku di Seoul. 🙂 #hashtag trip: HerniediSeoul, Travelwithouttourguide.. 😉 Salam sayang; Advertisements

Part 2: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum. 🙂 (Previous Entry, click – Part 1: Musim Panas di Seoul) Hari kedua di Seoul, dimulakan dengans sembahyang subuh. Kali ni solat di dalam sahaja. Tak ramai orang. Ada juga mata-mata pelik memandang. Alah biasa-biasakanlah diri anda kalau dah datang tempat orang. Memang macam tu lah. 🙂 Rehat-rehat jap, tunggu mentari mula memunculkan dirinya. … Continue reading Part 2: Musim Panas di Seoul

Part 1: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum.. Agak lama juga mahu share pasal ni, sebab nda ada masa kan. Memandangkan ada waktu-waktu terluang macam ni, marilah membuat sesuatu yang berfaedah. Ehehee.. Dijadikan cerita 21 Mei hingga 1 Jun tahun lepas aku dengan rasminya telah menghabiskan duit simpanan dengan sekelip mata di Korea. T_T (Sila hantuk kepala kat bantal lapan kali). Al-kisahnya, … Continue reading Part 1: Musim Panas di Seoul