Part 2: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum. 🙂 (Previous Entry, click – Part 1: Musim Panas di Seoul) Hari kedua di Seoul, dimulakan dengans sembahyang subuh. Kali ni solat di dalam sahaja. Tak ramai orang. Ada juga mata-mata pelik memandang. Alah biasa-biasakanlah diri anda kalau dah datang tempat orang. Memang macam tu lah. 🙂 Rehat-rehat jap, tunggu mentari mula memunculkan dirinya. … Continue reading Part 2: Musim Panas di Seoul

Part 1: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum.. Agak lama juga mahu share pasal ni, sebab nda ada masa kan. Memandangkan ada waktu-waktu terluang macam ni, marilah membuat sesuatu yang berfaedah. Ehehee.. Dijadikan cerita 21 Mei hingga 1 Jun tahun lepas aku dengan rasminya telah menghabiskan duit simpanan dengan sekelip mata di Korea. T_T (Sila hantuk kepala kat bantal lapan kali). Al-kisahnya, … Continue reading Part 1: Musim Panas di Seoul

Bermulalah Di Sini..

Assalamualaikum awak, awak!!! Alhamdulillahhhhh…. Untuk nafas yang masih dipinjamkan oleh Allah. Alhamdulillah, atas kesempatan untuk memulakan kehidupan dengan sempurna. Alhamdulillah, dengan izin yang diberi, tangan langsung berbicara untuk tatapan sahabat-sahabat. Tagline tahun ni.. “Stop worrying and start living“. Tajuk salah sebuah buku yang pernah saya baca dan memberi impak positif dalam kehidupan seharian saya.. Nanti … Continue reading Bermulalah Di Sini..