Part 7: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. πŸ™‚ (Previous Entry, Click - Part 6: Musim Panas di Seoul.. ) Okehh.. Alkisahnya, bulan ni aku kena habiskan pengembaraan di Seoul pada Mei/Jun 2014 lepas.. Sebab ada lagi aku nak kongsikan.. Ke Vietnam bulan 10 tu. Harap-harap tak bosan.. Destinasi hari ke tujuh kami sangat menarik. Kami pergi.. War Memorial of …

Part 6: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. πŸ™‚ (Previous Entry, Click - Part 5: Musim Panas di Seoul..) Hari keenam tak pegi banyak tempat.. Pegi Yangpyeong English Village saja..Tau tak? Alahhhhh lokasi penggambaran Boys Over Flowers.. Alahhhhhh.. Yang pelakon Lee Min Ho.. Kisah 4 sekawan anak orang kaya tuuuuu.. Tak tau jugak, so layan je lah gambar-gambar kami kat …

Part 5: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. πŸ™‚ (Previous Entry, click - Part 4: Musim Panas di Seoul..) Okeh, today kita cerita hari kelima saya (hari keempat travel mate) di Seoul.. Day five we went to: Area Hongdae, Trick Eye Museum, Ice Museum and Hello Kitty Cafe Area Myeongdong Lambat sikit gerak hari ni.. Faktor lambat memulakan kempen 10000 …

Part 4: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum.. πŸ™‚ (Previous Entry, click - Part 3: Musim Panas di Seoul.. ) Kita sambung, #travelwithouttourguide kita okehhh.. Dah hampir setahun ni, masih nak cerita pasal Seoul juga. Hahaha. Cerita sajalah kan.. Tapi memandangkan Memory phone hari tu terformat, so ada beberapa gambar dah tak ada dalam simpanan.. sob, sob, 😦 Nak bagitau awal-awal, entry …

Part 3: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum... πŸ™‚ (Previous Entry, click - Part 2: Musim Panas di Seoul..) Baru nak share. Haha.. Layan je la kay.. πŸ™‚ Hari ketiga di Seoul dimulakan dengan perjalanan yang kira panjang juga la.. Ke Pulau Nami kita!! Yeah! Sekian untuk hari ketiga aku di Seoul. πŸ™‚ #hashtag trip: HerniediSeoul, Travelwithouttourguide.. πŸ˜‰ Salam sayang;