Posted in Chapter 36, Ramadhan

Ramadhan 1440H

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, masih sihat setelah sekian lama tidak update apa-apa di sini. Sis minta maaf sangat lah ye. Busy ni melampau. Hari-hari terlalu busy selamat sampainya pada minggu lepas. Alhamdulillah, went well. Sis nak say thanks juga buat you all yang sentiasa ‘lawat’ page sis.Β 

Oh ya, masih tidak terlewat kan sis nak ucapkan selamat berpuasa. Hari ni masuk hari ke-tiga. Alhamdulillah juga, dah masuk juzu’ ke tiga. InshaAllah, semoga Allah beri kesihatan sepanjang Ramadhan tahun ni. Alhamdulillah, ramadhan kali ni sis diberi peluang untuk merasa sahur dan sungkai di rumah sendiri. Syukur kepada Allah. InshaAllah juga, tahun ni tahun pertama sis beraya di rumah sendiri. Alhamdulillah! πŸ˜€

Semoga amal baik dan perkara baik yang ingin kita laksanakan sepanjang ramadhan kali ini dipermudahkan dan diredhai Allah. β™₯

IMG-20170526-WA0054

Posted in Chapter 35, Ramadhan

Ramadhan 1439H

Assalamualaikum.

Saya dengan rendah diri memohon maaf atas salah silap yang saya lakukan kepada yang mengenali saya sempena Ramadhan Mubarak 1439H.

Semoga bulan mulia ini dipenuhi dengan keberkatan, ketaqwaan, perkara baik-baik, kasih sayang dan kita sentiasa dalam rahmat/ lindungan Allah.

Selamat menunaikan ibadah puasa. β™₯

Posted in Hidup, Ramadhan, Relationship

Ramadhan Kareem 1437H

Assalamualaikum.. Alhamdulillah..

Hari ni dah 2 Ramadhan 1437H.. Syukur Alhamdulillah, Allah izinkan untuk kita semua (yang sedang membaca) diberi kesempatan untuk merasa dan melalui Ramadhan tahun ini..

Masih tidak terlambat untuk aku ucapkan,

Selamat Berpuasa!!

IMG_20160605_212445
Picture: Mosque Seoul, South Korea
  • Selamat beramal.
  • Selamat bersedekah.
  • Selamat bertarawikh.
  • Selamat bertahajjud.
  • Selamat melakukan amal ma’ruf.
  • Selamat dipermudahkan semua urusan sepanjang Ramadhan dan seterusnya.

Dari aku,

Herniezieana. πŸ™‚