[mts] Winter Trip is Over

Assalamualaikum.. Alahai, pada tika dan saat ini, aku sedang mengalami selesma. Sakit yang dibawa dari kampung kesayangan.. Seperti tajuk yang tertera, winter trip is over bebeh. Belum seminggu, dah rindu dengan Seoul (banyaklah rindu.. Hahaha) Sampai dari Kolompo kelmarin dalam 1030 hrs. Jejak rumah kesayangan around 11:30 am. Alhamdulillah. Perjalanan keluar dari Sabah hingga kembali …

Buku Merah

Assalamualaikum uuuu... Eheheee... Alkisahnya, mahu berpergian pada ahad ni. Baru kelmarin renew si 'buku merah'.. Ahaha.. Macam tak heksaited pulaks kan. Erk! Actually pergi dah masa Isnin tu, tapi abang adik handsome kat kaunter ambik nombor kata tak leh nak buat pada hari tu juga. Errr.. tau tak sebab hapa? Sebabnya, passport ai tak expire …

Vacation Mood

Assalamualaikum.. Aloh! Maaf sangat.. Dah lama tak coret-coret kat sini. Sibuk? Ya kot. Kelmarin baru berlangsungnya perhimpunan Jabatan kami. So, nak melayan sangat internet ni kurang lah.. Apatah lagi aku ditugaskan oleh Yg Bhgia Pengarah untuk buat slide presentation dia. Ahhh, sebelum tu, biarlah aku ucapkan: S.E.L.A.M.A.T T.A.H.U.N B.A.R.U 2016..  Apa azam? Eh azam ker? …

December 2015

Assalamualaikum! Today is 2nd of December.. Wahh... How time flies. Siapa lahir bulan ni, in advance Happy Birthday from me.. 🙂 Bulan doblas ni, bulan cuti.. So, there a lot of wedding events will be happen. I got a few invitation card also. InshaAllah aku hadir kay!! Kawan ajak lepak buku sama. Bulan ni bulan …