Posted in Chapter 37, Young Living

PEPPERMINT, YOUNG LIVING

Oh Haiiii!!, Assalamualaikum gaissss. Sihat tak you-alllll? ehehe. Ok, entry kali ni sis mau share pasal Peppermint dari Young Living!!

Nov 2018 adalah detik mulanya sis dengan Young Living (YL). Masa tu, sis berkenan sangat dengan Diffuser YL ni, yala ramai gila orang ada benda ni. Sis kan jenis pendengki, apa orang nak sis pun nak. Ahaks!! Ndalabaaaa. Sis mula beli diffuser dulu, pastu rasa best ja dengan benda ni, so sis join as a member YL dengan membeli Premium Starter Kit (PSK). Di situlah detik cinta sis pada Peppermint bermula. Ahahahahah.

Kat bawa ni merupakan koleksi botol-botol Peppermint sis (yang dah habis lerrr). Tapi tu pun, belum tambah lagi yang suda separuh bagi orang, hilang tanpa dikesan, tecicir di sana-sini, diambik kawan dengan rela ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†

Botol peppermint yang udah kosong, cinta hati ni. hihihihi


Botol pertama paling kecik hujung tu (Dalam PSK). Botol terkini yg berbaring ditengah tu. Ready stock yang tutupnya bawah botol kecik tu (COD area Kota Kinabalu, eeheh). Hampir hilang semangat sis bila last month Peppermint oos ๐Ÿ˜ž nasib sempat grab banyak before ada limit pembelian untuk ready stock customer.

Napa sis suka peppermint? Bau yg SANGAT-SANGAT menyegarkan. Pening & sakit kepala sapu Peppermint, mengantuk sapu kat Peppermint, sikit-sikit cari Peppermint. eheh. manfaatkan peppermint selagi boleh. Sis memanggggggg sayanggg sangattt peppermint niiii ๐Ÿ˜

Ada kawan-kawan pakai Peppermint kalau driving jauh or jadi penumpang dalam kereta untuk hilangkan mabuk kereta. Nahhh, belum cuba belum tau. Kalau mau peppermint dengan kawan-kawannya bole langgan PSK, kalau mau peppermint ja, bole jeee. โค๏ธ

Ada yang nak jebakkan diri juga?? Hmmm, boleh click sini! #ProudlyYL