Posted in Autumn Trip, Chapter 36, Europe Trip

qotd

IMG_7579 -2

This quote is so true. Especially No.3 if you were traveller. Nombor 1 tu dah biasa sangat apa lagi number 2. Post ni dulu before sis, ceritakan perjalanan membuang duit sis di Eropah. Ehehe

Posted in Autumn Trip, Chapter 36, Europe Trip

[mts] Pareesss

Salam semua!

21/10 – 05/11 hari sis pergi cuti habiskan duit dengan jayanya. Itinerary Sis:

  • 21-22/10: Perjalanan KK-KL-Paris (transit di Riyadh)
  • 22-10: Paris – Brussels
  • 22-24/10: Brussels
  • 24-25/10: Amsterdam
  • 26-29/10: London
  • 29/10 – 01/11: Bern
  • 01 – 04/11: Paris

Alhamdulillah, selamat sampai Malaysia. Perjalanan ada sedikit terganggu kelancaran yang melibatkan pengangkutan. Tapi yang lain, hokkay je. Perbelanjaan pula.. Hmmm. Memang sis over budget tau. hihihih. Tak leh tahan tu kat Armory. Nanti sis share ye.. Sekarang ni, sis tengah transfer gambar-gambar dari phone to laptop. Maklumlah, pakai hengpong je la. Nak guna kamera DSLR bagai tu, malas eh nak atur hangkut bagai.. hihi

AKWM3554 -2
Sewaktu jalan-jalan di Trummelbech, Lauterbrunnen, Switzerland. Cantik gila la tempat ni.. Nak tinggal di Swisssssss đŸ˜€
Posted in Chapter 36

December 2019

Assalamualaikum.

Finally, kita sampai ke penghujung 2019. Errr.. cliche ba kan sebut cepatnya masa berlalu, tapi itulah kenyataan. Sis memang busy. Entahlah. Ni pun dapat meluangkan masa sikit dengan blog. Nanti senang-senang sis kongsi pengembaraan sis di Eropah (Brussels, Amsterdam, London, Bern & Paris) baru-baru ni.. Selamat menghabiskan sisa-sisa 2019 dengan jayanya!

KLNF7714
Brussels, Belgium.