[mts] Jeju Glass Castle

Good bye CH, till we meet again. So next destination…. Jeju Glass Castle. Walaupun cuaca so – so, kami kena teruskan perjalanan. Ehe. GPS untuk JGC: 7727777. Tapi sebelum sampai ke JGC, kami ternampak Hello Kitty Island. Lalu, kami hanya menyinggah di luaran sahaja, masuknya tak. Walau sis is minat pink, tapi tak berkenan juga nak masuk HKI.


1
Byeeeee
3
TERlalu pula Hello Kitty Island ni. Singgah jap mau bergambar sejeleeee. Hihi

2

4

5

6

Dan seterusnya kami pun memandu pacuan 4 roda ke Jeju Glass Castle. Nda jauh juga ni..

7
Rammmaaaiii orang yeee

8

10
Bermacam bentuk & rupa yang dibina dari kaca. So layan ye gambar-gambar ni.. ehehe

11

12
Malaysia!

13

14
Kaca ni. Huhu

15

16

17

18.5

19

20

21

 

22
Kalaulah kaki muat.. Ini jari-jari ja, pecah sudah tu kasut. 😀
23
Ada Cinderella gitew..

24

25

26

27


28
Budak kecik ni asik kat belakang kami ja. Asal kami berhenti menggambar, dia pun berhenti. Seolah-olah ikut apa kami buat. Last-last sis tangkap gambar dia, tapi sebelum tu sis tanya bapa dia dulu dengan hanya menggunakan isyarat menggambar. Bapa dia angguk jew. hihi

29

30

31

32

33


36
Nampak tak lantai tu, basah. Sebab gerimis kuat tiba-tiba, sebenarnya laluan kami jauh lagi sebelum ke laluan exit ni, akibat ndada payung, langkah ja pagar-pagar kecik. Hehe
34
Anneyonghigaesayo JGC!

Dan, kembara kami pada 7hb April berakhir pada lokasi seterusnya.. Daaaaaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: