Chapter 35

[mts] SGC takes SGP day 3

Baiklahhh, finally today is the day (Julai 28th) sis akan menyaksikan perlawanan Arsenallllll. ohemgieeee. sis is heksaited. sis is nervous. sis is entahlahhh. πŸ˜‰

Tapi sebelum malam menjelma, sis & sis Jen jalan-jalan dulu ke Bugis Street (again) kali ni nak berhabisan beli souvenir untuk sis kenang-kenangkan nanti. Eheee.. Jom layan gambar ajalahhh..

Ready to memenatkan diri di cuaca panas.
My second time. For sure akan ada 3rd, 4th and anddd.. πŸ˜‰
Area Bugis Street
Jalan-jalan beli souvenir.
Makan before balik hostel.
Ready to go to Singapore National Stadium.
nasib kaki tak merajuk berdiri lama-lama.
Selepas berbaris Panjang, dapat merchandise yang di mau, dapat gambar poskad pemain, mengabadikan kenangan di sini bersama one of Arsenal fans from west Malaysia.
Awww, just love the environment.
Feel the crowd. I’m so excited.
My First time. Omg. This is real.
Just, major love.
The stadium.
Before kick off. Sorry sis tak pegang HP masa game. Focus gitew.
Tetiba Elneny datang kau. Tak meroyan. Nasib sis kat atas tau. Gambar ehsan the guys yang hampir gils when Elneny comes to them.
Sabah Gooners Club!
Bumped with Arsenal fans from Sarawak. Awww. Love!
The guys. The fanatic. The true fans. #respect
Muka ada banyak happy bila menyaksikan team kesayangan sampai mati main depan mata. Oh God, can’t wait October next yearrrr!
Major Love!
Ber-makan-makanan selepas menyaksikan our team WIN!!!
Berbaris-baris panjang sebelum kick off tadi untuk beli ni je. Uhu!
Pict of the day la kan. With sis jen. πŸ™‚

Baiklah, sekian dari Sis. After this sis nak sambung Spring Trip kat Jeju. Sorry pada yang menunggu lama. Eh ada yang tunggu kew. πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s