Sewa Kereta di Pulau Jeju

Assalamualaikum. Kalau mengikut pemerhatian sis di blog-blog orang yang pernah pergi ke Pulau Jeju, kebanyakkannya suggest agar sesiapa yang nak jalan-jalan kat sana sewa kereta. Untuk memudahkan pergerakkan. Ada yang suggest ini terbaik, itu terbaik. Sis tak tau mana satu pun yang terbaik. Instinct sis lebih kepada company ni AJ Rent a Car. Sis dah … Continue reading Sewa Kereta di Pulau Jeju