[mts] Winter Trip 2016 (Seoul): Gangnam & Itaewon

Assalamualaikum..

Previous entry: Everland Resort

Setiba sahaja di Gangnam, ingatkan nak bawa diorang makan di Korean Lamb BBQ tapi ada yang tak makan daging. So, keputusan yang dibuat, kami makan di Eid Restoran, Itaewon. Sebelum meninggalkan Gangnam, sempat juga bergambar sekeping dua. Ingatkan nak jalan-jalan lagi sekitar ni, sebab banyak entertainment company beralamat di sini. Memandangkan kelaparan maka bergeraklah kita yaa. Ehehe..

IMG-20160131-WA0004
Alololo kiutnyer la.. Haha
IMG-20160131-WA0018
πŸ™‚
IMG20160130164612
Gambar dua-dua kat atas ni, waktu yang sama, dua kamera yang berlainan. Kenapa ramai kat belakang tu, well malam ni kan malam minggu. Faham-fahamlah!
IMG20160130182659
Aku order ni di Eid, aku lupa dah ayam ni masak apa. Nama pon tak hengat. Haha.Β 
IMG-20160130-WA0018
Selepas mengenyangkan perut, sebelum blah kami sempat bergambar bersama pemilik kedai. Tapi tak terang pulak. Sempat lagi ahjussi ni bagitahu yang diorang akan buka restoran di Malaysia dan sekarang anak dia berada di sana untuk menguruskannya. Semoga berjaya ahjussi!
IMG-20160130-WA0016
Macam biasa, bila dah ke Itaewon mesti singgah di masjid, kebetulan Hanis belum berkesempatan singgah lagi.

Dan begitulah berakhirnya hari ke enam di Seoul. Anneyong!

One thought on “[mts] Winter Trip 2016 (Seoul): Gangnam & Itaewon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Gungrahyogi13.wordpress.com

Yang Muda Yang Berkarya

Rossdowsen

Ini Kisah Berjalan

MY Visit Jeju

JEJU, PULAU UNTUK ANDA TEROKAI!

ohperjalananku

My journey

Blookup Blog

Turn and print all your digital contents, blogs and social networks into amazing real paper books on blookup.com

Love, Yer Sarsey

"When you accept yourself, the whole world accepts you." - Lao Tzu

SCHMOLPHIN TRAVELS & LINGERS

WHERE THE SOUL LINGERS…

schmolphin

from the eyes of Lia schmolphin...

%d bloggers like this: