Winter Trip 2016 (Seoul): Seoul World Cup Stadium

Assalamualaikum..

Previous entry: Gwanghwamun Square

Ketika di Gwanghwamun Square, kami agak kurang untuk mengambil gambar, sebab area hujung tempat tu ada tunjuk perasaan secara aman. Ingat nda tentang feri yang karam di laut dalam perjalanan ke Pulau Jeju. Tentang tu la. Ada booth untuk pameran kejadian tu. So suasana agak suram + keadaan beberapa kawan termasuk aku yang nak flat. So kami meninggalkan kawasan tersebut untuk ke Seoul World Cup Stadium. Dengan penuh harapan dapatlah masuk stadium dan seterusnya bergambar dalam suasana stadium.

Sampai saja di World Cup Stadium. Kecewa sangat. Tak ada apa-apa. 😦 Layan ajalah gambar ni. 😦

IMG20160127131101
Harapan tinggi sangat. Hmmm
IMG-20160127-WA0012
The ladies.
IMG20160127131436
Hmmmm
IMG20160127131142
Nampak sangat tak ada orang datang sini. Tapak kaki kami je kott
IMG20160127131146
Sebelum balik, gambar kaki sendiri la. UhuK!
IMG-20160127-WA0015
Welcome-lah sangat. Bye!

Dari Gwanghwamun Square kami menggunakan subway terdekat:

Gwanhwamun StationΒ β†’ GongdeokΒ β†’ World Cup Stadium (Exit 2)

Sampai ke hari ini aku tercari-cari kenapa that day World Cup Stadium nda buka untuk orang ramai. Biasanya buka je pon. Kalau ada yang terbaca entry ai ni, kalau you all tahu kenapa 27 Januari 2016 WCS tak buka, please share. Sebab aku tak puwas hati, eheehee..

Lepas kekecewaan yang tak diduga, kami bergerak ke Itaewon. Semua kelaparan tauuuu.. Apa lagi, Murree Muslim Restaurant adalah first kedai makan kami jengah. Next entry you all. πŸ™‚

Daaaa

One thought on “Winter Trip 2016 (Seoul): Seoul World Cup Stadium

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Gungrahyogi13.wordpress.com

Yang Muda Yang Berkarya

Rossdowsen

Ini Kisah Berjalan

MY Visit Jeju

JEJU, PULAU UNTUK ANDA TEROKAI!

ohperjalananku

My journey

Blookup Blog

Turn and print all your digital contents, blogs and social networks into amazing real paper books on blookup.com

Love, Yer Sarsey

"When you accept yourself, the whole world accepts you." - Lao Tzu

SCHMOLPHIN TRAVELS & LINGERS

WHERE THE SOUL LINGERS…

schmolphin

from the eyes of Lia schmolphin...

%d bloggers like this: