Gwanghwamun Square

Yeayy!! Another entry in one day. Happy? At least, debt paid. Hahaha

Dari Gyengbokgung Palace kami bergerak ke depan di mana kawasan tersebut dikenali sebagai Gwanghwamun Square. Ini antara lokasi penggambaran drama yang fofular. Kerlas kan!

IMG20160127115148 - Copy
Ignore the shadow, focus the info. So unnecessary to describe what the place is. (fuh!)
IMG20160127115226 - Copy
Hanis and selfie!
IMG-20160129-WA0035
Me & my BFF at department.
IMG20160127115734
King Sejong.

Kalau anda lihat mata menahan kepanasan, seolah-olah cuaca panas sangat. Sebenarnya, cahaya tersebut tidaklah menggambarkan suhu sebenar. Hampir nak mencarut tiap kali cuaca panas tapi suhu masih negative. Erk! Maaf di situ.

Kat bawah Gwanghwamun Square ni, terletaknya sejarah King Sejong & Laksamana Yi SunShin serta ceritera sejarah alphabet Hanguk tercipta. Gambar gelap, so tak adanya lagi aku nak share gambar-gambar tu. eheeheee..

Tak lama di sini. Dalam setengah jam. Keadaan badan seperti nak meletus dah. Panas + dizzy. Saat ni, rasa macam nak shut down. Suhu badan nak rasa demam dah ni.

Selesai di sini, kami gagahkan diri ke Seoul World Cup Stadium. Ehem! Next entry yoo~

Anneyonghigasayo. Thank you for reading this entry!

One Reply to “Gwanghwamun Square”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s