Winter Trip 2016 (Seoul): Myeongdong

Assalamualaikum..

Sambungan dari sini.

Sesampai sahaja di Guesthouse, hati kami banyak senang. Alhamdulillah. So, aktiviti adalah membersihkan diri, buat yang wajib dan berehat seketika.

Tanya dengan team, nak jalan tak malam ni? Semua nak. Heksaited sungguh! So, instead dalam itinerary nak jalan-jalan area Insadong I changed the schedule ke Myeongdong.

Angguk Station β†’ Chungmuro Station β†’ Myeongdong Station (Exit 7)

Malam tu, agak tertanjat juga semuanya. Happening sangat kat Myeongdong. Street food pun ada yang label halal dah. So senang sikit nak makan. Kalau you all gilakan skin care, produk-produk kecantikan, di Myeongdonglah syurganya.. The Face Shop, Skin Food, Etude, Laneige, The Body Shop, Tony Molly, Holika Holika semua ada. Ada brand yang korang akan berkenal-kenalan buat pertama kalinya nanti. Too much! Serious. So kepada penggemar kecantikan, sekiranya nakkan produk kecantikan dengan harga berpatutan di Seoul, berkunjunglah ke Myeongdong.. Sekian. πŸ™‚

IMG20160125203421
entah apa nama kueh ni, teruja diorang nak makan.
IMG-20160125-WA0019
Konon nak gambar asap yang keluar, non hado nampaknya. Almaklumlah HP murahan saja.

Tak lama pun di Myeongdong, dalam sejam saja. Sesak sangat kat situ. Sempat beli mask kongsi dengan Hanis. Untuk pakai sepanjang di Seoul, cuaca sejuk you all. KRW10k untuk 20 pcs. Maha Murah.

Habis pusing-pusing, mark apa product nak beli then gerak balik, sebab nak ke Nami Island esok. Yeay!

Daaaaa…

One thought on “Winter Trip 2016 (Seoul): Myeongdong

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Gungrahyogi13.wordpress.com

Yang Muda Yang Berkarya

Rossdowsen

Ini Kisah Berjalan

MY Visit Jeju

JEJU, PULAU UNTUK ANDA TEROKAI!

ohperjalananku

My journey

Blookup Blog

Turn and print all your digital contents, blogs and social networks into amazing real paper books on blookup.com

Love, Yer Sarsey

"When you accept yourself, the whole world accepts you." - Lao Tzu

SCHMOLPHIN TRAVELS & LINGERS

WHERE THE SOUL LINGERS…

schmolphin

from the eyes of Lia schmolphin...

%d bloggers like this: