[mts] Winter Trip is Over

Assalamualaikum..

Alahai, pada tika dan saat ini, aku sedang mengalami selesma. Sakit yang dibawa dari kampung kesayangan..

Seperti tajuk yang tertera, winter trip is over bebeh. Belum seminggu, dah rindu dengan Seoul (banyaklah rindu.. Hahaha) Sampai dari Kolompo kelmarin dalam 1030 hrs. Jejak rumah kesayangan around 11:30 am. Alhamdulillah. Perjalanan keluar dari Sabah hingga kembali semula semunya berjalan dengan lancar. Terima kasih Allah.

Bila trip dah berakhir maknanya apa? Maknanya akan ada benda nak dikongsi di sini. Ye dak? hehe.. InshaAllah, esok lusa, minggu depan bulan depan atau bulan berikutnya akan muncullah entry dari tanah Kpop tu. πŸ˜‰

Trip kali ni terlalu banyak kenangan dan pengalaman. πŸ˜€

Sekarang ni, tengah kemaskini gambar-gambar. Dimulakan dengan sesi pemindahan gambar dari kamera dan HP ke laptop, lepas tu letak dalam folder mengikut hari-harinya, ditapis dan selepas lulus sesi saringan baru akan ada entry untuk Winter Trip ini.

Sebelum tu, belanja 1 gambar pada hari ketiga di Seoul.

IMG-20160127-WA0025
Taken by Hanis (pemilik wajah yang jelas) πŸ˜‰ Berlatar belakangkan pagar-pagar Gyeongbokgung Palace. Tengoklah kulit kami, seakan-akan kulit wanita korea dahhh. (Padahal edit. ekekeekeee)

Thank you for reading this entry!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s