Vacation Mood

Assalamualaikum..

Aloh! Maaf sangat.. Dah lama tak coret-coret kat sini. Sibuk? Ya kot. Kelmarin baru berlangsungnya perhimpunan Jabatan kami. So, nak melayan sangat internet ni kurang lah.. Apatah lagi aku ditugaskan oleh Yg Bhgia Pengarah untuk buat slide presentation dia.

Ahhh, sebelum tu, biarlah aku ucapkan:

S.E.L.A.M.A.T T.A.H.U.N B.A.R.U 2016.. 

Apa azam? Eh azam ker? hehe.. start this 2016 kena ada misi & visi, azam tinggalkan. Tak canggih you ols! 😉 I have a missions to accomplish within this year. No, no. I am not say it here. Hahaha..

Baiklah, kalau you all pernah baca my previous entry, mesti you all dah tahu kan, hujung bulan ni aku akan membawa mereka-mereka yang pertama kali jejak kaki ke Seoul ataupun aku nak menghabiskan duit simpanan. Erk! Dan, tujuan utama update blog adalah nak meluahkan bahawasanya aku dalam vacation mood dah. Haha. Eii tak syabarnya pula.  Windu sangat kampung halaman I, you all!

Pengawal
See you soon Oppa!

Semoga dipermudahkan sebelum perjalanan, semasa perjalanan dan sesudah perjalanan, aamiin. 😀