Buku Merah

Assalamualaikum uuuu... Eheheee... Alkisahnya, mahu berpergian pada ahad ni. Baru kelmarin renew si 'buku merah'.. Ahaha.. Macam tak heksaited pulaks kan. Erk! Actually pergi dah masa Isnin tu, tapi abang adik handsome kat kaunter ambik nombor kata tak leh nak buat pada hari tu juga. Errr.. tau tak sebab hapa? Sebabnya, passport ai tak expire …

Another 366 opportunities

Just found this: Ops, this year, February has 29 days. The total days in 2016 was 366. Today is page 14 over 366 days. How your day? Is it good, or become better? Hope everything goes well. Setakat ini, hari-hari aku berada dalam keadaan terkawal. Alhamdulillah. WordPress sent this anniversary achievement to me almost 2 …

Vacation Mood

Assalamualaikum.. Aloh! Maaf sangat.. Dah lama tak coret-coret kat sini. Sibuk? Ya kot. Kelmarin baru berlangsungnya perhimpunan Jabatan kami. So, nak melayan sangat internet ni kurang lah.. Apatah lagi aku ditugaskan oleh Yg Bhgia Pengarah untuk buat slide presentation dia. Ahhh, sebelum tu, biarlah aku ucapkan: S.E.L.A.M.A.T T.A.H.U.N B.A.R.U 2016..Β  Apa azam? Eh azam ker? …