Naik Kereta Aku?

Actually saja nak bagitahu.. Abam-abam Caliph Buskers (CB) naik kereta aku... Eheehee.. (Hashtag #Janganmarah #Janganjeles) Aku tahulah kereta aku tak seberapa. Biasa-biasa sahaja. Tapi membawa orang seperti mereka such a blessed. Masa ni bawa  diorang pegi pasar untuk beli kueh-kueh kering (cincin, amplang, belinjo, kueh lidah & yang sewaktu dengannya). Melihat senyuman ini, buat aku …

Maira berterima kasih.

Aku tengok dia, dia pandang aku. Dan setiap kali itu aku cepat-cepat melarikan anak mata ke kiri atau ke kanan atau juga memalingkan wajah, ikut keselesaan aku. Bila aku sedar aku diperhatikan olehnya aku cuba untuk mengawal pergerakan badan agar nampak lebih manis pada pandangan matanya, serasa aku-lah. Kadang aku cuba berlagak seperti wanita melayu …

December 2015

Assalamualaikum! Today is 2nd of December.. Wahh... How time flies. Siapa lahir bulan ni, in advance Happy Birthday from me.. 🙂 Bulan doblas ni, bulan cuti.. So, there a lot of wedding events will be happen. I got a few invitation card also. InshaAllah aku hadir kay!! Kawan ajak lepak buku sama. Bulan ni bulan …