Korea

Dan keputusannya…

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. πŸ™‚

Previous Entry, click here.

Emm.. Ingat tak aku pernah post tentang Program Pertukaran Belia Malaysia – Korea di Republik Korea Tahun 2015? yang mana aku merupakan salah seorang calon yang ditemuduga. Alkisahnya.. Aku dah pun dapat keputusannya. Lama dah dapat, masalahnya terlupa nak update keputusan..

Dan keputusannya… Tarraaa!!!

PhotoGrid_1442447500209

Alahai.. Tak berjaya uols! Kecewa, a bit– lah. πŸ˜‰ But tak apa, stay positive. Ini bukan rezeki. Kan? Kan? Kalau tak ada rezeki untuk ditaja, pergi sendirilah kan.. Eheehee..

Pada yang berjaya, gunakan peluang yang diberikan sebaik-baiknya. Bukan senang dapat tajaan tauuu.. πŸ™‚

Thank you for reading this entry!

2 thoughts on “Dan keputusannya…

  1. cik ernie, saya adalah calon berjaya program ni, takpe, tahun depan saya kongsikan apa yang best sepanjang kami berada disana dan xtvt. mana tau cik ernie leh gunakan sewaktu temuduga tahun depan. insyaAllah πŸ™‚

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s