Part 9: Musim Panas di Seoul

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera.. πŸ™‚

(Previous Entry, Click – Part 8: Musim Panas di Seoul..)

Makin lama, makin menarik di Seoul.. Ekekeeeekkkeee.. Hari ni check out dari Doo Guesthouse.. Tapi sebelum blahh.. Kami pakai Hanbok okengs!!!.. Jom!

IMG-20140529-WA0033
Jom ke pejabat Doo Guesthouse.. Kat situ terletakknya pakaian Hanbok..

10414521_897387883609838_7320631814430053654_n

10472577_897388243609802_8653606256143391058_n

IMG-20140529-WA0001
Skemanya.. Haha.. Nak pakai baju yang mana.. Tu yang sebelahhh tu..
IMG-20140529-WA0074
Clarice tolong pakaikan.. Matching tak ngan tudung.. Me & Suzila dah ready!
IMG-20140529-WA0066
The four of us! πŸ™‚

IMG-20140529-WA0073

IMG-20140529-WA0064

IMG-20140529-WA0000

IMG-20140529-WA0102
Dengan salah seorang staff Doo Guesthouse, kawan si Min.. Ekeekkekeee
IMG-20140529-WA0084
Princess feeling gitewwww…
10505491_897396373608989_6091171215902690510_n
Tak taulah ni gaya apa…
IMG-20140529-WA0008
Sangat teruja!
IMG-20140529-WA0085
Rasa nak terbang-terbang pakai baju ni…

Lepas puas bergambar.. Ambik barang-barang.. then gerak balik guesthouse di Itaewon.. Siap lakukan apa-apa yang berkaitan.. Kami gerak ke Black Smith Village, tak tau macamana nak explain datang sini.. Sebab naik bas.. hehe. Tempat yang Suzila nak sangat-sangat pergi..

IMG-20140531-WA0017
Naik bas ke sini.. Alkisahnya bahasa Hangul kami memang low.. So masa naik bas, tak tau mana nak berhenti.. Nasib Suzila ada.. So, kami berhenti di jalan utama.. Jalan kaki masuk simpang.. Tak lama juga la.. dalam 10 min, then daki bukit sikit ke Blacksmith’s Village..
IMG-20140531-WA0024
Tempat ni merupakan lokasi penggambaran cerita ni.. Huhu.. tak pernahh tengok kot…
IMG-20140531-WA0023
Indahnya panorama kat belakang tuuu
IMG-20140531-WA0022
Usang sangat dah tempat ni.. Tak kena selenggara, mungkin sebab kurang pengunjung dah. Tmpat ni jauh sikit.. Tapi weather superb as usual!
IMG-20140531-WA0012
Yeayy!
IMG-20140531-WA0018
Atas tadi gambar dari atas.. Ni pulak dari bawah..
IMG-20140531-WA0021
Saja nak bergambar di lorong perumahan Korea ni.. Kat sini tak ada kot.. :/

Sekian untuk pengembaraan ini.. Awak-awak terima kasih sebab baca… Muwah!

PhotoGrid_1424922477397-1
Thanks for reading this entry!

One thought on “Part 9: Musim Panas di Seoul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Gungrahyogi13.wordpress.com

Yang Muda Yang Berkarya

Rossdowsen

Ini Kisah Berjalan

MY Visit Jeju

JEJU, PULAU UNTUK ANDA TEROKAI!

ohperjalananku

My journey

Blookup Blog

Turn and print all your digital contents, blogs and social networks into amazing real paper books on blookup.com

Love, Yer Sarsey

"When you accept yourself, the whole world accepts you." - Lao Tzu

SCHMOLPHIN TRAVELS & LINGERS

WHERE THE SOUL LINGERS…

schmolphin

from the eyes of Lia schmolphin...

%d bloggers like this: